• Savinjska cesta 32, 3330 Mozirje
  • 03 839 51 30
  • jani.kaker@kaker.si

V sodelovanju z Dea - Eva

D e a ∙ E v a je skupen projekt Dee Kaker in Eve Ferlan. Z ustvarjanjem sta pričeli v letu 2012, ko je nastal prvi produkt njunega sodelovanja — klubska mizica KUMI. Osredotočata se na oblikovanje produktov in interierja, pri čemer so ključnega pomena enos- tavne rešitve, ki vodijo v hitro dojemljive in praktične produkte. Uporabljata izbrane lokalno dostopne trajnostne materiale ter jih združujeta v funkcionalne celote. Minimalističen dizajn odraža oblikovalske tendence avtoric, njuna aktivna udeležba v celotnem procesu nastajanja pa zagotavlja visoko kvaliteto ter dovršenost vsakega proizvoda.

V sodelovanju z našim mizarstvom smo realizirali 2 projekta, klubsko mizico KUMI ter serijo svečnikov in vaz PINA.

KUMI

KUMI je klubska miza, ki omogoča dober izkoristek prostora, je multi-funkcionalna in vsestranska ter ponuja vsaj pet različnih načinov uporabe. Sestavljena je iz štirih enot, ki funkcionirajo kot celota ali vsaka zase.

Miza je narejena iz masivnega lesa v kombinaciji s kovinskimi nogami. Na voljo sta dve različici lesa, orehovina v kombinaciji s kovinsko ogrodje v črni barvi. Druga pa je iz jesenovine in ima kovinske noge v mint barvi.

PINA vaze in svečniki

Kolekcija Pina odseva skoraj pozabljeno ročno obdelavo (struženje) slovenskega lesa. Inspiracija izhaja iz raznolikosti mnogoterih estetsko dovršenih plesnih korakov Pine Bausch.

 

Izdelke si oglejte v e Galeriji